Wat zijn wij?

Wij zijn Vriendenkring Chiro Tempo Ekeren! Sinds 1996 staan we als vereniging zonder winstoogmerk in voor de materiële en financiële ondersteuning van onze favoriete Chirogroep. Hierbij is ons hoofddoel het beheer van de welbekende lokalen. Om dit te bekostigen, organiseren we jaarlijks een aantal activiteiten. Van de voormalige Afrekeningsfuif over Ekeren Zingt tot een simpele hamburgerbak; we doen het allemaal met veel plezier!

 

Wie?

Wij: jij en ikke! Samen vormen we een een groep enthousiastelingen die Chiro Tempo een warm hart toedraagt. Ook jij kan hier dus deel van uitmaken! Er is voor ieder wat wils: werkgroep Lokaal & Materiaal, werkgroep Ekeren Zingt of werkgroep Al De Rest. Tenslotte is er nog de Raad van Bestuur die dit geheel in goede banen leidt.

Heb jij net zoals ons zin om je schouders onder deze fantastische werking te zetten? Geef een seintje en je bent van harte welkom! Iedere bijdrage - hoe groot of klein deze ook mag zijn - wordt altijd ten zeerste gewaardeerd. Ook bij andere vragen, bijvoorbeeld in verband met het huren van materiaal, kan je ons steeds contacteren op ons mailadres.

 

Watte?

Vriendenkring Chiro Tempo Ekeren vzw (jeuj!)

Frans Lenaertsstraat 8 – 2180 Ekeren

Ondernemingsnummer 457 875 830

RPR ondernemingsrechtbank Antwerpen – Afdeling Antwerpen

https://www.chirotempo.be/vzw