Beschikbaarheid

Wij verhuren onze lokalen voor weekends aan groepen van andere jeugdbewegingen met maximaal 25 personen. Ga eerst na op onderstaande kalender of het gewenste weekend nog beschikbaar is. 

Uitzonderlijk is ook verhuur voor overnachting bij turnkampen in de maand augustus bespreekbaar, neem hiervoor contact op via het mailadres onderaan.

Omgeving

Onze lokalen zijn gelegen in het centrum van het Ekeren. Hierdoor moet er steeds rekening gehouden worden met onze buren, maar deze ligging heeft ook voordelen. Zo ben je op een klein halfuurtje in het centrum van Antwerpen. Om de hoek is er voldoende grasvlakte in het Hagelkruispark met daarnaast een speeltuin, atletiekpiste en voetbalveld. Wat verder zijn er bosgebieden waar men zich kan uitleven zoals de Oude Landen.

 

Vlakbij parkeren buiten de blauwe zone is mogelijk ter hoogte van zwembad De Schinde of Groot Hagelkruis 26.

 

Beschrijving

Het verhuurde deel bestaat uit: 3 lokalen, 1 keuken, 2 wc's, 1 pissijn en 1 douche. De keuken is uitgerust met een kookvuur, oven, microgolf, ijskast en diepvries. U wordt voorzien van borden, pannen, potten, bestek, bekers, enz. 

Tarieven

U betaalt per nacht per persoon 5 euro met een minimum bedrag van 60 euro, met een maximum van 25 personen! Daar komt per nacht nog eens 40 euro voor water en elektriciteit bij. Dit geld wordt cash betaald op de dag van aankomst.

Wij vragen ook om een waarborg van 250 euro één week op voorhand te storten op BE53 9731 0097 8953. Gelieve als opmerking ook de naam van uw groep en de data van uw verblijf te vermelden.

 

Per halfuur te laat aankomen na het afgesproken aankomstuur vragen wij een vergoeding van €5. 

 

Afspraken

U wordt verwacht om 19.30u op onze lokalen. Lukt dit niet, vermeld dit dan zeker in uw reservatiemail. De lokalen dienen op zondag om 12.00u vrijgegeven te worden. Op dit moment worden de lokalen ook gecontroleerd door onze verhuurverantwoordelijken.

 

Bij interesse of eventuele vragen mag u ons altijd contacteren op thomaslfanne@outlook.com