Beschikbaarheid

Wij verhuren onze lokalen voor weekends aan groepen van andere jeugdbewegingen met maximaal 25 personen. Ga eerst na op onderstaande kalender of het gewenste weekend nog beschikbaar is.

Omgeving

Onze lokalen bevinden zich in het dorpscentrum van het schone Ekeren.  Op minder dan 500m zijn er twee parken met speeltuinen waarin men zich een hele dag kan amuseren (Hagelkruispark en Veltwijckpark). Net buiten de dorpskern zijn er ook twee grote natuurdomeinen: De Oude Landen en Domein Muysbroek (Ekerse Putten), beide ongeveer op 1km.

 

Gratis parkeren buiten de blauwe zone is mogelijk ter hoogte van zwembad De Schinde. 

 

Beschrijving

Het verhuurde deel bestaat uit: 3 lokalen, 1 keuken, 2 wc's, 1 pissijn en 1 douche. De keuken is uitgerust met een kookvuur, oven, microgolf, ijskast en diepvries. U wordt voorzien van borden, pannen, potten, bestek, bekers, enz. 

Tarieven

U betaalt per nacht per persoon 5 euro met een minimum bedrag van 60 euro, met een maximum van 25 personen! Daar komt per nacht nog eens 40 euro voor water en elektriciteit bij. Dit geld wordt cash betaald op de dag van aankomst.

Wij vragen ook om een waarborg van 250 euro één week op voorhand te storten op BE53 9731 0097 8953. Gelieve als opmerking ook de naam van uw groep en de data van uw verblijf te vermelden.

 

Per halfuur te laat aankomen na het afgesproken aankomstuur vragen wij een vergoeding van €5. 

 

Afspraken

U wordt verwacht om 19.30u op onze lokalen. Lukt dit niet, vermeld dit dan zeker in uw reservatiemail. De lokalen dienen op zondag om 12.00u vrijgegeven te worden. Op dit moment worden de lokalen ook gecontroleerd door onze verhuurverantwoordelijken.

 

Bij interesse of eventuele vragen mag u ons altijd contacteren op thomaslfanne@outlook.com