Ribbel (2017 - 2016)

Ribbels zijn de allerjongste leden van 6 tot 8 jaar in de Chiro. Ze houden ervan om te fantaseren en ervaringen op te doen. Samen de schat van koning George zoeken, heksenbrouwsels maken of prinses Fiona redden van de slechteriken, op de Chiro doen ze het allemaal! Heeft uw kind zin in een geweldig leuke Chiro namiddag vol spelplezier? Aarzel dan zeker niet om ze eens een zondag te laten proberen! 

Lees meer »

Speelclub (2015 - 2014)

Speelclubbers (8 tot 10 jaar) houden van spelen, zo simpel is dat! Ze ontdekken de wereld en zijn onnoemelijk nieuwsgierig. Ze dollen en rennen door het bos, verkleden zich en kruipen allemaal samen voor of zelfs in de poppenkast. Of ze trekken eropuit voor een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten. Ze worden ook al wat mondiger: de leiding zal het geweten hebben! Bij de speelclub leren kinderen al wat meer samen spelen. Vriendschappen ontstaan, banden worden gesmeed.

Lees meer »

Rakwi (2013 - 2012)

De 10- tot 12-jarigen hangen samen met hun Rakwileiding de aap uit. Ze ravotten zich te pletter, trekken eropuit met de fiets en lopen zich de ziel uit het lijf tijdens een supergroot bosspel. Soms maken ze de gekste creaturen in klei en verkleden ze zich in monsters en draken. Regen en wind houden hen niet tegen om buiten te ravotten. Het liefst springen ze dan nog in een grote plas om lekker vuil te worden. 

Lees meer »

Tito (2011 - 2010)

Wij zijn de Tito’s (12 tot 14 jaar). Alle jongens en meisjes van het 1ste en 2de middelbaar komen bij ons terecht! Tito’s zijn tieners die weleens zot willen doen. Van ruige spelen tot de gekste opdrachten, bij ons gebeurt nogal veel! Heb je goesting om je elke zondag zo hard te amuseren dat je pijn krijgt van het lachen. Dan zijn de Tito’s de groep voor jou!  

Lees meer »

Keti (2009 - 2008)

De Keti's (14 tot 16 jaar) trekken op avontuur, doen een tweedaagse tocht in de natuur met de rugzak of bouwen zelf een vlot om de rivier over te steken. Ze beulen zich af in een zelfverzonnen sport, of zetten hun lokaal volledig op z’n kop om het een nieuwe look te geven. Ze wisselen hevige spelen af met urenlange babbels in het gezelligste hoekje van het lokaal. Af en toe staan ze stil bij ‘leiding zijn’ of proeven ze van het leiden van een jongere afdeling. Op bivak gaan ze misschien zelfs op driedaagse! Kortom: de Keti-jaren zijn geweldig! 

Lees meer »

Aspi (2007 - 2006)

De Aspiranten (16 tot 18 jaar) zijn dan wel de oudste leden van onze Chiro, maar ze kunnen zich ook nog gedragen als de kleinsten. Grappen uithalen, genieten van ieder spel en zich amuseren met iedere activiteit die ze mogen doen als oudsten. Zo genieten ze samen van een leefweek, waar ze als hechte groep een week (over)leven op de Chiro. Uiteraard horen hier ook de nodige droppings bij. De Aspi-jaren zijn de kers op de taart van jaren lid te zijn bij de Chiro! Wees echter niet getreurd, want na deze fantastische jaren als lid, komen er nog betere jaren als leiding aan. 

Lees meer »